Hvad er en skimmeltest

ISOLINK har i 10 år været certificeret til mycometer skimmel målinger. Skimmelmålinger er et behov der indimellem opstår når opgaver med termografering viser risiko for skimmel.

ISOLINK har allerede i dag et etableret navn i Syns- og Skønssager og Lars Due er udpeget skønsmand af voldgiften.

ISOLINK har siden 2008 været certificeret til skimmelmåling

 

 

Hvorfor en skimmeltest?

Isolink adskiller sig fra traditionelle skimmel-undersøgelses-firmaere, ved at ISOLINK ikke kun udføre en skimmel test, ISOLINK afdækker også hvorfor skimmelvækst er opstået. En ofte set problemstilling er boligforeninger der har fået nye nye vinduer, og nu opstår der skimmel fordi som det siges “bygningen er blevet for tæt”.  Men den reelle årsag er faktisk, at overfladetemperaturen på de nye vinduer er tæt på rumtemperaturen og dermed ingen kondens. På de gamle vinduer var der altid kondens langs kanten da glasset var en kold flade og denne kondens sætter sig nu på den nye kolde flade i bygningen som er væggen og nu kommer der skimmel. En simpel termografering ville have afsløret dette og kunne vise, at hvis der skal isættes nye vinduer skal luftfugtigheden i boligerne ændres eller ydervæggen skal efterisoleres. 

ISOLINK har stor viden om hvorfor skimmel opstår og afdække omfanget og kan altid finde en løsning på hvordan skimmel undgås fremadrettet.