Energimærkning

Hos ISOLINK tilbyder vi energimærkning af både nye og ældre huse, så hvad enten du står og mangler energimærke i forbindelse med salg af din gamle bolig, eller har brug for energimærke af din nye bolig for at få ubrugtagningstilladelse fra kommunen, så står vi altid klar til at hjælpe dig.

Her på siden kan du læse mere om hvad en energimærkning egentlig er og hvad den bruges til. Står du og skal have lavet en trykprøvning af dit hus samtidig, så vil der være penge at spare, når du vælger ISOLINK som leverandør af begge ydelser samtidig. 

Skulle du have spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på enten telefon eller mail. Du finder vores kontaktoplysninger her

Hvad er energimærkning?

Et energimærke er en rapport, som fortæller om en given boligs energiforbrug, samt synliggør dennes energieffektivitet. Desuden indeholder en energimærkerapport forslag til forbedringer som kan energioptimere huset. Disse forbedringer findes dog kun i rapporter for ældre huse, da nye huse naturligvis ikke kan energioptimeres ved opførelsestidspunktet. Med andre ord gøre energimærket det muligt, for eksempelvis en køber til et hus, at få et indblik i hvor energiøkonomisk huset er. 

Energimærkeskalaen går fra A2020 til G, hvor A2020 angiver det mest energieffektive hus, mens G angiver det mindst energieffektive hus. 

Ved ønske om energimærkning gennemgår vores energikonsulent jeres bolig, og udarbejder herefter en  samlet energimærkningsrapport, som afgør hvilket energimærke jeres bolig tildeles. Når først energimærket et udarbejdet, er det gyldigt i 10 år fra udstedelsesdatoen.