Kurser

Tæthedskrav til bygninger har vi haft siden april 2006 og siden er der løbende kommet stramninger. Idag står vi med BR18 kravene om max 1,0 l/s pr. m2 og for lavenergi 0,7 l/s pr. m2 

Tæthedskrav kræver skærpet fokus på hvordan tæthedplanet (dampspærre) udføres for at opfylde disse krav. Konsekvenserne er store fordi det er et krav i BR og dermed ufravigeligt.
ISOLINK ved Lars og Johnny har været med helt fra starten og har stor ekspertise i hvordan bygninger projekteres og udføres så de bliver tætte. Derfor tilbydes der både praktiske og projekterings-kurser i lufttæthed.

Ud over kurser i lufttætte bygninger tilbydes også kurser inden for bygningstermografering.

Fælles for næsten alle kurser er, at de gennemføres i et samarbejde med kursus udbydere, men det vil være muligt at bestille kurser til virksomheder og her vil kurserne kunne målrettes specifikke arbejdsopgaver, materialer projekter osv.

Afholdte Webinar

Tjek dette WEBINAR ud, Dampspærre eller ikke dampspærre? hvor vi vil komme ind på: 

De nye retningslinjer om efterisolering af lofter fra BUILD, tidligere kendt som SBi som udkom for 3 år siden. Retningslinjerne baserer sig på flere års forskning med utallige undersøgelser og prøvetagninger, der har vist, at det faktisk ikke altid er nødvendigt at etablere en dampspærre, når man skal efterisolere loftet. Men hvornår er det egentlig nødvendigt, og hvornår kan du undlade dampspærren. Det går vi i dybden med i dette webinar, hvor vi har inviteret et knivskarpt panel i studiet, som skal hjælpe med at sikre en god og faktuel formidling af de nye retningslinjer. 

Panelet består af: 

Lars Due, byggesagkyndig fra ISOLINK

Thor Hansen, ph.d. og civilingeniør fra Teknologisk Institut 

Søren Hartmann-Nue, teknisk konsulent fra Rockwool

Vi håber stærkt at vi på et tidspunkt kan nå til et punkt hvor vi kan afholde kurser for enkeltpersoner/virksomheder, der synes at det er et spændende emne, som kan hjælpe dem videre i deres virksomhed. 

Hvis dette lyder interessant, vil vi gerne høre fra dig/jer og kontakte jer når der på et tidspunkt er kommet nok tilmeldinger til, at vi kan afholde et kursus. 

For kontakt udfyld med navn, e-mail og eventuelle ønsker til kursus og kursus-afholder i nedenstående formular.

Til virksomheder der gerne vil uddanne deres ansatte.